Välkommen till Artofphoto Sweden®


Här finns foton från de mest skilda miljöer och situationer. Fotografen, Tommy Lindbohm, har fotograferat i hela sitt vuxna liv och det senaste decenniet på heltid. Nedan är en introduktion med ett urval från hemsidan. Länkar till de olika foldrarna nås via Galleries i rubrikraden.

Genom att klicka på den feta pilen (triangeln) ovan till höger aternativt nedan till vänster om bilderna startar ett bekvämt bildspel med 10 bilder per minut. Många bilder är anpassade till TVn 16:9 - format. Ju större skärm desto större behållning.

Alla fotografier är tagna med högupplöst professionell utrustning  som klarar  meterstora utskrifter med bibehållen kvalitet.


Beställningar

kan göras via att klicka på Buy-knappen på respektive sida eller genom personlig kontakt via blanketten under "contact".
Det senare alternativet tillåter beställningar av ramade utskrifter med passepartout eller canvas i kilram upp till 60 cm på den korta sida t ex 90 x 60 cm. Det går även att få bilder monterade på Kapa-skiva utan ram.


Foto- / Kamerakurs

Systemkameror har många gånger många fler inställningsmöjligheter än vad användaren kommit underfund med. Jag erbjuder därför kurs som omfattar både kameran och  hur man får bästa bild i olika situationer. Denna genomför vi under en dag med praktiska övningar på lämplig plats i naturen med max 4 deltagare. Tillfälle kommer också att ges att prova några objektiv och annan utrustning under kursen. Tag kontakt via Contac i menyrader så kommer vi överens om tid o plats.


Utskrifter och inramningar

Förutom utskrift och inramningar av foton på dessa sidor går det bra att få detta av egna foton. Om så önskas är det också möjligt att få hjälp med efterbehandling av bilderna i samband med utskrift. Red panda, Sichuan China
Powered by SmugMug Owner Log In